Overslaan naar content

Lees hier meer over onze organisatie en misschien wel jouw toekomstige collega's!

Welkom in onze cyberwereld

Cybersecurity is een dynamische wereld en die dynamiek proef je bij ons als bij geen ander. Werken aan innovatie en continue verbetering zijn dagelijkse kost. Bij Tesorion geloven wij dat onze mensen het verschil maken. Wij geven ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. En zo elke dag een beetje beter worden.

Aangenaam, wij zijn Tesorion

Wij streven continu naar eigentijdse arbeidsvoorwaarden die passen bij het DNA van onze mensen. Wij creëren arbeidsomstandigheden waar prettig en veilig gewerkt kan worden en stimuleren een cultuur die wordt gekenmerkt door SAMEN voor de klant, Toewijding, Vertrouwen en LEF. Wij werken graag samen met een grote diversiteit aan mensen.

Midden in de maatschappij

Wij staan met onze mensen midden in de maatschappij. Zo delen wij de sleutel van ransomware die wij weten te kraken met iedereen. Wij werken intensief samen met Europol en de Politie om zo de cybercrimineel op te sporen. Wij geloven in zinvol en relevant werk voor iedereen. Iedereen is welkom. Want wij geloven in focus op de potentie en niet op de beperking.

Lees hier wat onze collega's zeggen over werken bij Tesorion!

Interview met Abel, één van onze Managed Services Engineers.

Interview met Yanick, één van onze SOC Analisten.

Interview met Haiko, één van onze Software Engineers.

Nieuwsgierig naar jouw collega's?

Ontmoet je toekomstige collega's en zie wat zij zeggen over werken bij Tesorion.