Skip to content

Stage Internal IT

Nederland, Utrecht, Leusden€ 300 - € 300 per maandInternal IT

Wat ga ik doen?


Binnen deze stage leren we je eerstelijns support te geven aan onze interne gebruikers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren en uitleveren van IT middelen. Afhankelijk van hoe je dat oppakt kan je hier steeds zelfstandiger mee aan de slag gaan. Zo zorg je er dus ook voor dat nieuwe collega’s op hun eerste werkdag direct van start kunnen gaan met hun laptop en zijn voorzien van een toegangsbadge. Daarnaast is het ook mogelijk om, onder begeleiding van je collega’s, ondersteuning te bieden in de operational IT. Een voorbeeld hiervan zijn de periodieke onderhoud sessies. Gedurende je stage maak je uiteraard volledig onderdeel uit van het team en doe je mee aan de dagelijkse stand ups en ondersteun je bij projecten.Wat biedt Tesorion mij?

  • De kans om stage te lopen binnen een bedrijf dat continu in beweging is en waar veel mogelijkheden voor jou liggen om met diverse werkzaamheden aan de slag te gaan.
  • Je ontvangt een stagevergoeding van €300,00 euro per maand.
  • Wanneer je niet gratis kan reizen worden eventuele reiskosten vergoed.


Een reactie van onze oud-stagiair Tim over zijn stage bij Tesorion ‘’Bij Tesorion werk ik met leuke collega’s die mij ook écht graag iets willen leren. Daarnaast is het ook erg gezellig en wordt er voor een prettige werkplek gezorgd, zodat ik op een fijne manier kan werken in een rustige omgeving. De inhoud van mijn werkzaamheden is erg afwisselend. Zo ben ik het ene moment een collega aan het helpen met het oplossen van een probleem en het andere moment werk ik mee aan een project binnen ons team. Deze afwisseling helpt mij weer bij het oriënteren op wat ik nou echt leuk vindt.’’

Wie ben jij?


Jij volgt bij voorkeur de MBO niveau 4 opleiding Expert IT Systems & Security of Expert IT Systems & Devices en bent op zoek naar een stageplek die start per 1 september. Binnen deze stage kom je veelvuldig in contact met gebruikers. Het is dan ook belangrijk je het leuk vindt om service aan gebruikers te bieden, want het is immers jouw taak om gebruikers van onze business IT te ontzorgen op het gebied van ICT. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je doet graag nieuwe ervaringen op.Zijn wij een match?

Ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via HR@tesorion.nl. Neem voor meer informatie contact op met Robbin Mertens, HR Medewerker, via telefoonnummer 033-4563663.© 2022 Tesorion Cybersecurity Solutions. All Rights Reserved.