Skip to content

System Administrator

Nederland, Utrecht, LeusdenInternal IT

Wat ga ik doen?

Zorg jij er graag voor dat onze collega`s overal kunnen werken op hun devices en zonder problemen toegang hebben tot ons netwerk en de business applicaties?


Als System Engineer ben je onderdeel van ons team Internal IT bestaande uit een IT manager en twee (parttime) System Engineers. Je dag begint met een online standup met je team waarin jullie de lopende werkzaamheden, tickets en voortgang projecten bespreken. Daarna ga je aan de slag! Jouw dag bestaat uit het afhandelen van (tweede lijns) support tickets, uitleveren van devices, inrichten van werkplekken en het verzorgen van IT introducties aan nieuwe collega`s. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling. Daarom werk jij ook (mee) aan diverse projecten (migraties, uitfaseringen en optimalisaties). 


Vanuit deze functie ben je het aanspreekpunt voor de functionaliteit van de camera`s in- en rondom ons pand en ons elektronisch toegangssysteem. Je onderhoudt daarvoor het contact met de leveranciers bij support/storingen. Internal IT werkt veelvuldig samen met onze collega`s van DevOps en Operational IT die verantwoordelijk zijn voor de operationele systemen ten behoeve van onze dienstverlening aan onze klanten. 2x in de maand voeren jullie buiten kantoortijden onderhoud en changes uit aan ons netwerk, servers en applicaties. Vaak kan dit vanuit huis maar gebeurd ook regelmatig onder het genot van een pizza op kantoor.

Wat biedt Tesorion mij?

Een veelzijdig takenpakket die je grotendeels zelf kunt vormgeven en waarin je de verantwoordelijkheid kunt nemen die bij je past. En verder:

 • Een basis salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
 • Een flexibele pensioenregeling bij Doenpensioen! van ASR
 • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen
 • Deelname aan de “waar je werkt vergoedingsregeling” waarbinnen je reiskilometers worden vergoed en je een vergoeding ontvangt op thuiswerkdagen.
 • Overwerkcompensatie
 • Een laptop
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom gaan we samen met jou aan de slag om hier concreet invulling aan te geven
 • Hybride werken: een goede balans tussen vanuit ons kantoor in Leusden en vanuit huis werken

Wie ben jij?

Jij zoekt een functie binnen een interessant werkveld als de cybersecurity. Je werkt graag in een organisatie met overwegend IT specialisten. Een breed takenpakket en een klein team passen bij jou. Jij krijgt energie van het helpen van je interne klanten en denkt in oplossingen. Je kunt je goed inleven in de behoeften van de ander en je weet hoe belangrijk het is om net even dat stapje extra te zetten voor een tevreden klant. Je hebt dan ook een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en komt je afspraken na. Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en je te blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Voor een optimale uitoefening van deze functie is het verder handig dat:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van Expert IT systems & devices of aantoonbaar ervaring hebt met het takenpakket van deze functie
 • Netwerken LAN/WLAN voor jouw gesneden koek zijn
 • Je beschikt over kennis van Microsoft, specfiek Azure, Office365 en Windows
 • Wanneer je kennis hebt van Linux en ServiceNow is dat mooi meegenomen
 • Je interesse hebt in het beheer toegangsbeheersystemen, camera`s


Zijn wij een match? 

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst wat meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Nienke Molenaar, HR manager. Je kan haar bereiken via tel: 033 456 3663.


Hopelijk tot binnenkort! 


© 2022 Tesorion Cybersecurity Solutions. All Rights Reserved.