Skip to content

Service Manager

Nederland, Utrecht, LeusdenManaged Security Services

Wat ga ik doen?

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je ontwikkeling als service manager? Is service jouw intrinsieke drive? Zoek je naar een top werkgever die impact maakt in de cyber security markt? Kom dan werken bij Tesorion!

Als Service Manager ben je werkzaam binnen Customer Operations vanuit een klein team van Service Managers. Als Service Manager zorg je voor het onderhouden van klantcontacten op operationeel niveau, zodanig dat de klanttevredenheid geborgd is en de dienstverlening van Tesorion geoptimaliseerd kan worden. Je houdt hiervoor continue in de gaten of de contracten en SLA`s worden gerealiseerd en of behoeften en doelstellingen van de klant aansluiten bij de dienstverlening die wij bieden. Vanuit deze rol ben je dan ook in staat om zaken tijdig te signaleren die impact kunnen hebben op de beleving van onze dienstverlening. Je informeert de operatie met klant specifieke inzichten, adviseert over mitigerende maatregelen en vervult een belangrijke rol in escalaties. Met jouw service management aanpak wordt de klantbeleving geoptimaliseerd. Je komt met verbetervoorstellen om de dienstverlening naar een hoger plan te brengen en initieert verbeterinitiatieven.


Wat biedt Tesorion mij?

Een veelzijdig takenpakket dat je grotendeels zelf kunt vormgeven en waarin je de verantwoordelijkheid kunt nemen die bij je past

 • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring binnen de bandbreedte € 3000-€ 4500 fulltime bruto per maand.
  25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Een flexibele pensioenregeling bij doenpensioen! van ASR.
 • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen.
 • Deelname aan onze mobiliteitsregeling in de vorm van een budget of leaseauto.
 • Een laptop in bruikleen.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom gaan we samen met jou aan de slag om hier concreet invulling aan te geven.
 • Budget voor vakgerichte trainingen en/of conferentiebezoeken.
 • Hybride werken: een goede balans tussen vanuit ons kantoor in Leusden/Enschede en vanuit huis werken.

Wie ben jij?

Jij hebt al enige ervaring opgedaan in een service gerichte functie naar klanten en bent klaar voor de volgende stap. Dit is een stap waarin je je service management skills graag wilt verdiepen door je als service manager te ontwikkelen in wat meer complexe klantorganisaties. Je zoekt een organisatie die je voor uitdagingen stelt maar die je ook helpt in je ontwikkeling. Om deze centrale rol vanuit onze operationele organisatie te vervullen heb je natuurlijk service hoog in het vaandel staan. Je vindt het daarnaast echt leuk om te netwerken en klantrelaties op te bouwen. Dit geldt uiteraard ook voor je relaties binnen je eigen organisatie. Je weet de balans tussen klant- en eigen organisatiebelang goed te bewaken.

Voor een optimale uitoefening van deze functie is het verder handig dat je:

 • Een relevante HBO opleidingsachtergrond hebt in de richting van Bedrijfskunde of IT;
 • Ervaring hebt met ITIL of gewerkt hebt met SCRUM;
 • Op hoogte bent van actuele IT (technische) security ontwikkelingen;
 • Ervaring hebt met het opstellen van contractuele documenten zoals DAP’s & SLA’s;
 • Over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) beschikt zowel in Nederlands als Engels.


Zijn wij een match? 

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst wat meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Gerben Woordes , COO. Je kan hem bereiken via tel: 033 456 3663. 


Hopelijk tot binnenkort! 


© 2022 Tesorion Cybersecurity Solutions. All Rights Reserved.