Skip to content

Sales Trainee

Nederland, Utrecht, Leusden/ EnschedeSales

Wat ga ik doen?

Heb jij gevoel voor sales en wil je graag commerciële ervaring opdoen in alle aspecten van het sales vak? Vind jij Cybersecurity net als wij ook een interessant werkveld? Start je sales carrière dan bij Tesorion! Onder begeleiding van ervaren vakgenoten kun jij je ontwikkelen tot een volwaardige en succesvolle sales professional.


Tesorion bied je als startende sales professional een traineeship van 12 maanden aan waarbinnen je kennismaakt en ervaring opdoet met alle aspecten van sales. Denk aan inside sales, pre sales en accountmanagement. Via deze weg doorloop je het volledig proces van leads (nurturing) to order. Naast de praktijk ervaring die je gaat opdoen bieden we vak/productgerichte opleidingen/trainingen aan. Zo kunnen we je onder andere klaarstomen voor het CISM examen. Daarnaast gaan we werken aan je salesvaardigheden. 


Uiteraard is er ook alle ruimte om in de vorm van een interne stage een inkijk te hebben in het werkveld van onze IT Security specialisten binnen bijvoorbeeld ons SOC (Security Operating Center) want je moet natuurlijk wel weten wat je verkoopt!


Na een periode van 12 maanden bepalen we samen of en in welke salesfunctie je het beste kunt doorgroeien op basis van je ambities en potentie.


Wat biedt Tesorion mij?

De unieke ervaring om het salesvak te leren binnen een dynamische sector. Een veelzijdig takenpakket die je grotendeels zelf kunt vormgeven en waarin je de verantwoordelijkheid kunt nemen en de richting kunt kiezen die bij je past. En verder: 

  • Een salaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring
  • Op termijn deelname aan de commissieregeling
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Een flexibele pensioenregeling bij Doenpensioen! van ASR
  • Een persoonlijk keuzebudget, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen
  • Deelname aan de mobiliteitsregeling in de vorm van een mobilteitsbudget of leaseauto
  • Een laptop en een telefoonvergoeding
  • Hybride werken: een goede balans tussen vanuit ons kantoor in Leusden/Enschede en vanuit huis werken

Wie ben jij?

Jij bent leergierig, gedreven en communicatief vaardig. Je hebt gedurende je stage of in bijbanen al wat sales ervaring opgedaan en ervaren dat een commerciële rol jou echt ligt! Jij zoekt een commerciële starters functie binnen een interessant werkveld als de cybersecurity. Je hebt namelijk affiniteit met IT en het cybersecurity werkveld spreekt je aan. Je hebt een HBO/WO opleidingsachtergrond in de richting van Commerciële Economie of Technische Bedrijfskunde.


Zijn wij een match? 

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst wat meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Nienke Molenaar, HR manager. Je kan haar bereiken via tel: 033 456 3663.


Hopelijk tot binnenkort! 


© 2022 Tesorion Cybersecurity Solutions. All Rights Reserved.