Skip to content

Finance Director

RemoteLeusden, Utrecht, NederlandFinance

Wat ga ik doen?


Tesorion is een van de snelst groeiende cyber security organisaties van Nederland. Vanuit de kantoren in Leusden en Enschede werken dagelijks zo’n 150 professionals aan de digitale weerbaarheid van onze klanten. Van ethical hacking, SOC monitoring tot volledige managed security services en aanvullende adviesdiensten; Tesorion heeft het allemaal in huis. Deze full services benadering maakt ons uniek in Nederland. De organisatie is in haar huidige opzet in 2018 ontstaan vanuit een fusie tussen drie bedrijven. Waar de focus tot dusver binnen Tesorion veelal heeft gelegen op het continu door ontwikkelen van de dienstverlening, wordt momenteel eveneens vol ingezet op het professionaliseren van de interne bedrijfsvoering. Zo ook van de financiële functie. De eerste belangrijke stappen zijn gezet, maar er liggen nog volop kansen. Jij pakt in dit proces een leidende rol als Finance Director. 


Wat wordt jouw uitdaging?

Als Finance Director ben jij in de eerste plaats eindverantwoordelijk voor een strakke financiële administratie. Doordat jij zelf ook nog begrijpt hoe een gedegen boekhouding behoort te werken ben je een kundig leidinggevende voor de twee finance professionals die werkzaam zijn binnen jouw team. Op basis van de gegevens die zij opleveren werk je samen met de senior medewerker finance & control aan accurate stuurinformatie. Vanuit jouw inzicht in de beschikbare financiële stuurinformatie en de achterliggende processen ben jij een belangrijke sparringpartner voor interne en externe stakeholders, zoals de bestuurders, het management en de aandeelhouders (private equity).

Naast de financiële afdeling ben je ook eindverantwoordelijk voor de business desk. Dit is een team, bestaande uit een teamlead en 2 professionals die verantwoordelijk zijn voor de (administratieve) onboarding van nieuwe klanten, de inkoop en het contractbeheer.

Wat biedt Tesorion mij?

 • Een competitief salaris en aantrekkelijke bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Een persoonlijk keuzebudget op basis van 2,5% van je jaarsalaris, bijvoorbeeld voor de aankoop van extra vakantiedagen of het sparen van extra pensioen;
 • Een mobilitetsbudget ter hoogte van € 900,- per maand
 • Een flexibele pensioenregeling bij DoenPensioen! van ASR;
 • Een telefoonvergoeding en een laptop in bruikleen;
 • Hybride werken: een goede balans tussen vanuit ons kantoor in Leusden en vanuit huis werken;
 • Gratis fruit en frisdrank op kantoor en tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de lunchfaciliteit;

Wie ben jij?


Als rechterhand van het bestuur en onderdeel van het managementteam vervul jij een belangrijke rol in het optimaliseren van de (financiële) organisatie. Bijvoorbeeld door het inrichten van dashboards en het automatiseren van werkprocessen. Als Finance Director krijg je de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij alle aspecten van de organisatie en bij te dragen aan strategische besluitvorming. Jouw enthousiasme, proactieve houding, analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden uiten zich zowel in de manier waarop je het finance en business desk team leidt en begeleidt als in je vermogen om draagvlak te creëren en impact te hebben binnen de organisatie. Verder:

 • heb je enkele jaren relevante (leidinggevende) werkervaring, en biedt deze functie een waardevolle kans voor jouw professionele groei;
 • heb je een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding op hbo-/wo-niveau;
 • ben je bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, een contract voor 32 of 36 uur is bespreekbaar. Jouw standplaats is Leusden.


Zijn wij de juiste match?

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst wat meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Nienke Molenaar (HR Manager). Je kan haar bereiken via ons algemene nummer: +31 33 456 3663.

Hopelijk tot binnenkort!

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

of

© 2022 Tesorion Cybersecurity Solutions. All Rights Reserved.